Mode

Inden sneen kommer

Jeg havde et black out tidlige i dag, jeg meldte mig frivillig til at stå op klokken l… og lave snevejrs reportage så det kan komme på 24NORDJYSKE og nordjyske.dk inden klokken 7 fredag morgen.

De sidste par uger har været noget hektiske, et par virkelig spændende dage i vores forbundshus i København, hvor jeg var dommer i Årets Pressefoto i tv/web kategorien sammen med Didde Elnif og Sofia Wraber. Samtidig er jeg ved at lære en god kollega op i Adobe Premiere og så er der også lige nogle billeder som skal laves.

10 klasses center i Hobro har oprettet en fodbold skole på Hobro Stadion. ©Foto: Henrik Bo
10 klasses center i Hobro har oprettet en fodbold skole på Hobro Stadion. ©Foto: Henrik Bo
Forberedelse til DM i skills. © Foto: Henrik Bo
Forberedelse til DM i skills. Der ryddes op efter et modeshow, hvor eleverne fra Aalborg Handelskole optog video som de skal bruge i næste uge, hvor de skal konkurrere med andre  unge.  © Foto: Henrik Bo

Portræt af Ole Henriksen

Under mode messen havde jeg fornøjelsen at lave en større serie med Ole Henriksen. Drengen fra Nibe som har succes i Los Angeles i USA med sine creme til kvinder. Ole Henriksen var konferencier ved åbningen af Ecco Award show på Københavns Rådhus.

Ole Henriksen øver sig inden show start. © Foto: Henrik Bo.
Ole Henriksen. © Foto: Henrik Bo.
Ole Henriksen ringede hjem til sin mor i Nibe. © Foto: Henrik Bo.
Ole Henriksen på rulletrappen på Skt. Petri i København. © Foto: Henrik Bo.

Det var dejligt, at møde et så sødt og positiv menneske.

Modeshow

Her er nogle få billeder fra Copenhagen International Fashion Fair 2012 i København.

Kopenhagen Fur havde pels modeshow på Københavns Rådhus, mens demonstranter gav deres mening til kende på Rådhuspladsen.
Kopenhagen Fur pels show. © Foto: Henrik Bo
Modehuset Sand. © Foto: Henrik Bo
Copenhagen International Fashion Fair CIFF i Bella Centret i København. © Foto: Henrik Bo

Copenhagen International Fashion Show, 1. dag.

Når man normalt render rundt i Nordjylland og fotograferer stort og småt er det dejligt med nogle udfordringer som her under Copenhagen International Fashion Fair. Man skal skuffe for at kommer igennem køer og kendisser for at få en god plads på podiet. En af de flotteste var på Nimb, hvor den danske designer Stasia viste sin kollektion.

CIFF Copenhagen International Fashion Fair. Modeshow af Stasia på Nimb. Foto: Henrik Bo

En arbejdsdag med afrejse fra Aalborg onsdag morgen og kom først i seng klokken 2 om natten efter 5 modeshows og diverse interview. Godt man bruger Lightroom så man kan sync diverse settings, som hvidbalance.

CIFF Copenhagen International Fashion Fair. Modeshow med Stasia på Nimb. Foto: Henrik Bo