Inden sneen kommer

Jeg havde et black out tidlige i dag, jeg meldte mig frivillig til at stå op klokken l… og lave snevejrs reportage så det kan komme på 24NORDJYSKE og nordjyske.dk inden klokken 7 fredag morgen.

De sidste par uger har været noget hektiske, et par virkelig spændende dage i vores forbundshus i København, hvor jeg var dommer i Årets Pressefoto i tv/web kategorien sammen med Didde Elnif og Sofia Wraber. Samtidig er jeg ved at lære en god kollega op i Adobe Premiere og så er der også lige nogle billeder som skal laves.

10 klasses center i Hobro har oprettet en fodbold skole på Hobro Stadion. ©Foto: Henrik Bo
10 klasses center i Hobro har oprettet en fodbold skole på Hobro Stadion. ©Foto: Henrik Bo
Forberedelse til DM i skills. © Foto: Henrik Bo
Forberedelse til DM i skills. Der ryddes op efter et modeshow, hvor eleverne fra Aalborg Handelskole optog video som de skal bruge i næste uge, hvor de skal konkurrere med andre  unge.  © Foto: Henrik Bo

Leave a Reply