Mit hidtid dyreste tv indslag

ØV, jeg er blevet meldt ind i klubben af uheldige fotografer som har smadret et kamera på jobbet. Bedst som jeg var ved at lave et tv indslag til 24NORDJYSKE om den nye kommende letbane i Aalborg væltede mit stativ med kamera, objektiv og Zoom H6n direkte i gulvet.

© Foto: Henrik Bo
© Foto: Henrik Bo

Mit Nikon D4 skal helt bestemt en tur på værksted, error i top display, ødelagt batteri kammer og diverse stik ødelagt i kameraet. Sammen med journalist Lars Thermansen havde vi lavet et interview med Rådmand Hans Henrik Henriksen uden for teknisk forvaltning i Nørresundby og skulle lige lave nogle dækbilleder indenfor. Og så er jeg åbenbart kommet til at løsne den ene skrue på stativ benet, mens jeg slæbte det indenfor. BANG var ikke lige den bedste lyd på en travl nyheds dag på NORDJYSKE.

Men som jeg altid har sagt “det er bedre at komme galt af sted end ikke at komme af sted” Jeg håber dog, at fredagen bliver lidt bedre, for nu har jeg kun et brugbart Nikon D4 kamera og fremover vil jeg nok lige tjekke kamera stativet en ekstra gang 🙂