Picture Pro til iPad

Jeg bruger normalt Photo Mechanic og Photoshop til, at behandle mine billeder til både net og avis. Som jeg skrev om i går så er det også muligt med moderne teknologi, at sende direkte fra ens kamera.

Jeg har til min iPad brugt det gratis program som hedder Snapseed og som for nyligt er overtaget af Google. Snapseed kan lave det mest grundlæggende på ens billeder og det eneste man mangler er for så vidt et program til at tekste og sende det med. Der er forskellige muligheder i den retning.

Men så faldt jeg over Picture Pro og Picture Pro Lite.

Picture Pro Lite
Picture Pro Lite

I Lite versionen som er gratis er der begrænsninger i forhold til hvor mange billeder app kan håndterer og købe versionen koster små 50 US$. I Picture Pro kan man det aller mest nødvendige så som at billedbehandle, beskære, skrive billedtekster, sende billederne med den indbyggede FTP client og sågar lave code replacements lignende det vi bruger i Photo Mechanic o.s.v.

Det tyder lidt på, at programmet er under udvikling. Der er i mine øjne lidt bøvl med knapper og hvordan app virker om man bruger den på høj eller tværformat. Nu skal det lige siges, at som ægte nordjyde har jeg indtil videre hentet den gratis version. Men det bliver spændende, at følge udviklingen af app’en.

Læs mere på Sports Shooter her og på Picture Pro’s website her.

Leave a Reply