Bryllups fotograf i Florida

Det er ikke tit at man som Nordjysk fotograf bliver hyret til at lave et bryllup på stranden i Naples, Florida. Det var også en udfordring af de store, for hvilket udstyr skulle man tage med og en bryllup som kun varede fire timer alt inklusiv.

Andrea og Tim på vej op fra stranden, efter vielsen på stranden i Naples. Foto: Henrik Bo

Et Nikon kamera og to objektiver 24-70 og 70-200mm med et par flash løste opgaven.

De officielle bryllups billeder. Foto: Henrik Bo
De officielle bryllups billeder. Foto: Henrik Bo
De officielle bryllups billeder. Foto: Henrik Bo

Nu er det selvfølge flot og antyde at man er blevet hyret til en formue og alle udgifter betalt. Med til historien hører sig at det er min niece Andrea som blevet gift med Tim Sigler og det koster selvfølgelig ikke noget.

Alle billeder er lavet i Adobe Photoshop Lightroom og efterfølgende har jeg lavet en fotobog i Aperture 3.