Tiden går……..

Meget er sket de sidste 25 år og et jubilæum står snart for døren i begyndelsen af august. Jeg startede som pressefotograf elev på Aalborg Stiftstidende (nu NORDJYSKE Stiftstidende). Det har været 25 vildt spændende år på en rigtig god arbejdsplads og som har været i en stor udvikling. De fotografiske udfordringer har været lige så spændende som de mange forskellige fotoopgaver som jeg har løst gennem årene. Her tænker jeg på tv og net, hvor er det fedt at kunne vise mange billeder som ellers ikke ville være plads til i den trykte avis.

Det var starten med to Nikon F3 kameraer og sort/hvid film og skulle der laves farvebilleder var det på dias og bare det at lave dias i Aalborg Skøjtehal var en udfordring af de store med filtre på linser og flash.

Kim Larsen koncert i Brønderslev Hallen i 1986 - forklædt som voksen. Foto: Henrik Bo

Dette billede af Kim Larsen tog jeg en sen aften i Brønderslev Hallen dagen før min prøvetid udløb. Det havnede selvfølgelig på forsiden. Hvor er det dejligt at se sine sort/hvide billeder igen, det er nu noget særligt. Hold da helt op, hvor vi fik brugt nogle Kodak Tri-x film den gang.

Jægersoldat aspirant kommer op af det kolde vand i Aalborg Friluftsbad. Foto: Henrik Bo

Dette billede er taget fra en serie som jeg lavede til min afgangs eksamen i 1989, hvor jeg fulgte med Jæger Korpset i Aalborg. En god uge sammen med BS og de andre fra korpset til vand, i land og i luften over Nordjylland.

Der kommer flere billeder fra de første 25 år.