Video med iPhone

Jeg har lige været på et turbo dagskursus med Jon Rytter om at filme med smartphones. Egentlig lidt spændende, hvorlangt man er kommet med teknologien i dag. Som sagt er det bedste kamera altid det du har med og her kommer smartphones bestemt ind i billedet.

Prøv at se nedestående video som er en reklame for Bentley og som er optaget på iPhone og klippet på iPad. Til at optage videoen er brugt en app som hedder FILMIC PRO som koster små 10 US$, se mere på deres website. iMovie er brugt til at klippe indslaget sammen, iMovie kan hentes på i App Store på din iPhone.

Og denne “Behind the scenes”

Selvfølgelig er der brugt en del ekstra udstyr, men spændende alligevel.

Et andet eksempel på video som er optaget på iPhone er:

Man skal selvfølgelig bruge en større iPhone med god lagerplads til videoen. iPhone 6s+ er ligeledes udstyret med optisk stabilizer. Alle smartphones kan selvfølgelig bruges men der er forskel på de forskellige programmer der er til iOS og Android telefoner. Faktisk er video med iPhone blevet så populær at man nu har sin egen filmfestival, se mere her.

Leave a Reply