OL i Rio

OL 2016 pressemøde i Rio de Janeiro med de danske atleter i Village Plaza. Foto: Henrik Bo
OL 2016 pressemøde i Rio de Janeiro med de danske atleter i Village Plaza. Foto: Henrik Bo

Man aner ikke hvordan det er at dække et OL før man er der. Som eksempel var vi heldige at få billetter til åbningen senere idag og vi danske fotografer har fået 7 pladser og jeg var en af de heldige. Dette samme gælder også især for svømme finalerne – så der håber vi også på lidt held med at få plads når de nordjyske svømmer skal i poolen 🙂 Til åbningen i dag klokken 20 (lokal tid) tager vi afsted fra hotellet 8 timer før. Vi skal fra hotellet og via det store pressecenter MPC til Maracanã Stadium. Klokken 16 bliver man vist ind på sin plads og der bliver man til det er færdig lidt før midnat 🙂

Onsdag og torsdag var luksus dage, der fik vi både morgen og aftensmad, godt jeg har et spæklag at tære på til i aften og de kommende mange dage 🙂 Så idag starter det for alvor, lave billeder, sent i seng efter åbningen. Første nordjyde skal i ilden allerede lørdag morgen klokken 9.30 inde midt i Rio, så vi får nok et par timers søvn. Mie Ø skal forhåbentlig svømme finale 23.30 i morgen aften. Så nogle lange dage venter forude.

I går var vi til pressemøde med de danske atleter i den olympiske by, hvor vi fik mulighed at tale og fotografer de danske sportsudøver.

OL 2016 pressemøde i Rio de Janeiro med de danske atleter i Village Plaza. Caroline Wozniacki,  Danmark, og Lotte Friis, Danmark. Foto: Henrik Bo
OL 2016 pressemøde i Rio de Janeiro med de danske atleter i Village Plaza. Caroline Wozniacki, Danmark, og Lotte Friis, Danmark. Foto: Henrik Bo
OL 2016 pressemøde i Rio de Janeiro med de danske atleter i Village Plaza. Sarah Bro, Danmark og Mie Ø. Nielsen, Danmark. Foto: Henrik Bo
OL 2016 pressemøde i Rio de Janeiro med de danske atleter i Village Plaza. Sarah Bro, Danmark og Mie Ø. Nielsen, Danmark. Foto: Henrik Bo

Se flere foto på www.nordjyske.dk her.

Leave a Reply