Photo Mechanic og code replacement

Der er en interessant artikel skrevet af Scott Kelby om Photo Mechanic og code replacement. Scott Kelby er ellers en meget varm fortaler for Adobe Photoshop Lightroom, men til sports fotografi hvor man skal afleverer mange billeder hurtigt bruger han Photo Mechanic og RAW modulet i Photoshop.

Photo Mechanic

Med andre ord bliver billederne ikke åbnet i Photoshop, men behandlet i Photoshops Camera RAW modul og gemt direkte herfra.

CAMERA RAW

Code replacement er en metode i Photo Mechanic som kan erstatte en kode til en spillernavn eller andre former for tekst.Jeg har sat mine op således at “-a9-” bliver erstattet af “Thomas Augustinussen (9) (AaB)” og så videre.

IPTC Stationary Pad i Photo Mechanic

Læs mere på codereplacement.com, men her kan man desværre ikke hente det tekst dokument med den danske superliga. Så den må man selv lave i et program som TextWrangler og læs manualen til Photo Mechanic hvordan det skal laves.

Men hvorfor bruge Photo Mechanic – det er bare den hurtigste billedbrowser der er på markedet med flere andre nyttige værktøjer som FTP overførelse, ingest card m.m.

Læs mere her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *